Maailmakuulsa tegelaskuju surm on heaks uudiseks võidusõidufännidele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrick Dempsey (esiplaanil) Le Mansi 24 tunni sõidu eel 2013. aastal.
Patrick Dempsey (esiplaanil) Le Mansi 24 tunni sõidu eel 2013. aastal. Foto: SCANPIX

Populaarses telesarjas «Grey anatoomia» üht peategelast mänginud näitleja Patrick Dempsey tegelaskuju suri eile õhtul ning kui filmifännidele on see kurvaks uudiseks, siis motospordifännidel peaks olema põhjust rõõmustamiseks, sest seda enam jääb näitlejal aega võidusõitmiseks.

Dempsey kehastas praegu 11. hooaega jooksvas «Grey anatoomia» sarjas peategelase Meredith Grey abikaasat Derek Shepherdit. Eile õhtul USAs eetris olnud värskes osas sattus dr Shephred raskesse avariisse ning tema tegelaskuju suri haiglas. Pettunud ja õnnetud fännid on üle maailma avaldanud Dempsey tegelaskuju surma üle kurvastust, kuid autospordifännide jaoks tähendab see seda, et tuntud näitlejat ning võidusõitjat võib loodetavasti rohkem näha taas võistlustel.

Motorsport.com portaali väitel peaks Dempsey osa võtma näiteks järgmisest Le Mansi sportautode 24 tunni sõidust, kus ta peaks istuma Porsche 911 rooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles