Venemaa jalgpallikoondise väravavaht süüdistab Sergei Zenjovi klubikaaslast ema solvamises

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Akinfejev.
Igor Akinfejev. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpallielus on puhkenud väikestviisi skandaal, kui Eesti koondislase Sergei Zenjovi koduklubi Moskva Torpedo ja Moskva CSKA vahel peetud kohtumises läksid eile kättpidi kokku Torpedo poolkaitsja Dalibor Stevanovic ning CSKA ja Venemaa koondise väravavaht Igor Akinfejev.

Esimese poolaja lõpus hakkasid mehed pisut tõuklema ja pärast poolajavilet lõi Akinfejev Stevanovici näkku. Hiljem seletas Akinfejev juhtunut portaalile bobsoccer.ru.

«Kui poolaeg lõppes, haaras ta mind küünarnukist. Ütlesin talle, et võtku oma käed mu küljest ära. Ta vastas sellele nii, et solvas ropult minu ema. Kõik teavad, kuidas ma hoolin oma perekonnast - see on mulle püha. Ja ma ei tolereeri ühtegi solvangut minu lähedaste pihta,» rääkis Akinfejev.

 

Stevanovicil oli juhtunust pisut teine nägemus. «Oli pisut emotsionaalne olukord. Ta ütles mulle midagi ja siis ma ütlesin midagi vastu. Seejärel lõi ta mind näkku. Ma ei saa aru, miks. Kohtunik ei näinud olukorda ja andis meile mõlemale kollase kaardi,» sõnas ta Sport-Ekspressile.

 

Venemaa jalgpallikohtunike kogu on juba otsustanud, et Akinfejevile oleks löögi eest pidanud määrama punase kaardi ja kohtunik saab karistada. Väidetavat ema solvamist juhtumi puhul arvesse ei võeta.

Torpedo kaotas mängu 0:2, Zenjov platsile ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles