Levadia otsib kadunud võitjainstinkti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia treeneriduo – Marko Kristal ja Indrek Zelinski
Levadia treeneriduo – Marko Kristal ja Indrek Zelinski Foto: Peeter Langovits

«Jalgpallis algab kõik tahtmisest ja enese motiveerimisest. Kui need asjad paika saab, siis võib hakata muudest nüanssidest rääkima,» arutles Tallinna Levadia peatreener Marko Kristal pärast laupäevast 2:2 viigimängu Pärnu Linnameeskonnaga. Hooaja eel suure osa meeskonnast välja vahetanud tiitlikaitsjad mängivad tänavu pehmelt öeldes kesiselt ning seni puudub Levadia mängijatel vajalik võitjainstinkt.

Kaheksast mängust on Kristali hoolealused võitnud vaid kolm, lisaks on kirjas neli viiki ja üks kaotus. Vaid võite tunnistanud Nõmme Kaljule kaotatakse juba 11 punktiga ja tabelis hoitakse neljandat kohta. Ees ootab kaks järjestikust kohtumist igipõlise rivaali Floraga.

Talvel lahkusid meeskonnast möödunud hooajal klubis põhiraskust kandnud  Igor Subbotin, Maksim Podholjuzin, Artjom Artjunin, Dragomir Vukobratovic, Roman Smiško, Aleksandr Dmitrijev ja Toni Tipuric. Asemele tulid küll kogenud mehed, kuid mitmel neist puudus juba pikemat aega stabiilne mängupraktika. «Lahkunud mängijad olid harjunud nädalast nädalasse võitma, nüüd tulid meile mitmed mehed, kes eelmises klubis mängu ei pääsenud,» rääkis Kristal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles