Tuntud ärimees Oleg Gross proovib kätt poja kaardilugejana

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross
Oleg Gross Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Honda Racing noorteralli Eesti meistrivõistluste etapil Rakveres läheb ühe ohutusauto roolis rajale Georg Gross, kelle kõrval teeb sõidu kaardilugejana kaasa tema ettevõtjast isa Oleg Gross.

«Pärisvõistlusel kardaksin poja tulemuse ära solkida, nullautos on pisut kindlam alustada,» lausus koos Georg Grossiga Ford Focus WRC ralliautol Rakvere noorteralli trassi läbiv Oleg Gross rally.ee’le.

Gross sõnas, et ta ei taha olla «keha», kes istub ohutusautos kui VIP-külaline, vaid võtab oma uut ametit väga tõsiselt. «Olen teemakohast materjali lugenud, tutvunud teiste kaardilugejate legendidega, teinud ülesanded ja kohustused endale selgeks,» rääkis ta. «Tahan aktiivselt osaleda, et minust Georgile ikka kasu ja abi ka oleks. Eks poiss pärast ütleb, kas vanamees sai hakkama või mitte. Kavatseme ka võistluslegendi ise kirjutada, mitte kasutada mõnd varasemat.»

«Päris võõras see asi mulle pole,» jätkas ettevõtja. «Olen testide ajal istunud nii Georgi kui ka Markko Märtini kõrval. Päris esimestel kordadel oli küll hirm nahas – ma ei adunud ümberringi toimuvast midagi. Nüüdseks on kartus kadunud. Suudan juba pilooti usaldada ning loodan, et saan ka legendi lugemisega hakkama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles