FIFAsse pöördunud Eesti koondislane: asjad arenevad

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihhon Šišov
Tihhon Šišov Foto: Reuters / Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kaitsemängija Tihhon Šišov pöördus eelmisel kuul FIFAsse (Rahvusvaheline Jalgpalliliit), et leida lahendus enda praegusele keerulisele olukorrale.

Teatavasti seob Šišovi leping Aserbaidžaani klubi Lankarani Hazariga, kuid aserid otsustasid mehe teenetest loobuda, kuid samas pole andnud teda ka vabaks, et kaitsja saaks liituda mõne uue meeskonnaga. Seetõttu ongi Šišov harjutanud pikemat aega koos Tallinna Levadiaga, kuid ametlikus mängus ta kedagi esindada ei saa.

«Lootus on, et olukord saab lahenduse. Asjad on natuke edasi arenenud. FIFA võttis kõik minu saadetud materjalid vastu ning nüüd küsisid nad veel tõendeid juurde,» kirjeldas Šišov. «Kui ma uued materjalid ka ära saadan, siis loodetavasti jõutakse mingi lahendini.»

Šišov sõlmis Hazariga talvel kahe aasta pikkuse lepingu, kuid suvel teatas Hazar, et mängija teeneid ei vajata. Pärast seda jättis klubi enda kätte kõik vajalikud dokumendid, mis laseks Šišovil mõnda teise meeskonda siirduda. Lisaks pole täidetud ka muid lepingujärgseid kohustusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles