Tagasilöök Liverpoolile: Sturridge'i hooaeg võib lõppenud olla

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Sturridge.
Daniel Sturridge. Foto: SCANPIX

Meeleheitlikult veel Meistrite liiga kohta püüdva Liverpooli jalgpallimeeskonna unistused tuleval hooajal mainekaimas klubisarjas pallimisest said järjekordse hoobi, kui peatreener Brendan Rodgers teatas, et Daniel Sturridge võib hooaja lõpuni vigastusega platsi kõrvale jääda.

Mullu koguni 22 liigaväravat löönud ründeässa tänavust hooaega on varjutanud puusa- ja reievigastused ning hetkeseisuga on mees Liverpooli Premier League'is aidata saanud vaid 12 kohtumises, mille jooksul ta ka neli tabamust enda arvele on kirjutanud, vahendas Soccernet.ee.

Septembrist jaanuari lõpuni väljaku kõrvalt mänge jälginud Sturridge sai uuesti vigastada 8. aprilli karikamängus Blackburni vastu ning kui esialgu loodeti, et Inglismaa koondislane naaseb väljakule aprilli lõpus või mai algul, siis teatas Brendan Rodgers äsja, et nende esiründaja hooaeg võib sootuks läbi olla.

«Teeme kõik Danieli huvidest lähtuvalt. Me ei saa praegu tormata - peame teda kaitsma ning tegema kindlaks, et ta suudaks meid oma parimas vormis aidata ka järgnevatel aastatel,» vihjas Rodgers, et tulevikku vaadates ei pruugi nad sel hooajal enam Inglise koondise mängumeest kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles