Katrina Lehis kaotas vehklemise MK-etapi veerandfinaalis venelannale

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis.
Katrina Lehis. Foto: Tairo Lutter

Naisvehklejad osalevad sel nädalal Johannesburgis peetaval MK-etapil, Johannesburgi MK-etapiga läks lahti ka heitlus Rio olümpiamängude pääsmete eest.

Põhiturniirile ehk 64 parema sekka pääses neli eestlannat, kellest kaks murdsid edasi ka 32 parema sekka ja ainsana pääses edasi 16 parema sekka Katrina Lehis. Lehis pääses ka veerandfinaali, kuid nelja parema hulka enam mitte.

Lehis oli esmalt 15:7 parem itaallannast Francesca Quondamcarlost ja alistas järgmisena 15:14 rumeenlanna Simona Ghermaniga. Kaheksandikfinaalis kohtus Lehis ameeriklanna Kelley Hurley'ga ja võitis taas 15:14. Veerandfinaalis läks tal vastamisi venelanna Olga Kotšenjovaga, kuid kaotas tasavägise heitluse 8:9.

32 parema sekka pääses ka Julia Beljajeva, kes alistas esmalt 15:5 ukrainlanna Ksenija Panteljejeva, kuid kaotas siis 9:15 hiinlanna Yujie Sunile.

Erika Kirpu kaotas aga 9:10 venelannale Olga Kotšnejevale ning Irina Embrich jäi 11:15 alla Lõuna-Korea sportlasele Injeong Choile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles