EMil käidi katsetamas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neljasüst koosseisus Kaspar Sula, Kaarel Alupere, Kristjan Oras ja Tarmo Tootsi.
Eesti neljasüst koosseisus Kaspar Sula, Kaarel Alupere, Kristjan Oras ja Tarmo Tootsi. Foto: Eesti Aerutamisföderatsioon

AERUTAMINE. Eesti aerutamiskoondise jaoks olid nädalavahetusel peetud Euroopa meistrivõistlused peamiselt katsetamise koht. Milliste paatkondadega augustikuisele MMile olümpiapiletit püüdma minnakse, selgub pärast MK-etappe.

Tšehhis Racices toimunud EMil said parima koha Kaspar Sula ja Kaarel Alupere, kes said kahesüstade 500 meetri A-finaalis 8. koha. Koondise peatreener Peeter Becker sõnas, et kohaga võib rahule jääda, ent parandamisruumi jagub. «Eesmärk oli EMil kahesüstal finaali jõuda, see sai täidetud. Ilmselt polnud mehed eelmistest sõitudest taastunud, sest kaotus võitjatele oli liiga suur,» sõnas Becker. Tiitlivõistlused olid kokku surutud vaid kolmele päevale ning nii tuli 500 ja 1000 m distantsi läbida neli korda, ühel päeval sõideti nii eelsõidud kui poolfinaalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles