Mulgi rallil lõiganud sõitjad jäävad karistuseta

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi ralli ülekaalukalt võitnud Georg Gross oma Ford Focus WRCga üle põllu sõitmas.
Mulgi ralli ülekaalukalt võitnud Georg Gross oma Ford Focus WRCga üle põllu sõitmas. Foto: Tarmo Teivejõe / racepics.eu

Eesti Autospordi Liidu peasekretär Arno Siilat märkis, et Mulgi ralli tulemused jäävad jõusse ehk seega jäävad kurve sirgemaks sõitnud rallimehed karistuseta.


«Olerex Mulgi ralli tulemused on lõplikud ja kinnitatud ning ümbervaatamisele ei kuulu. Sõitjad tegutsesid neile sellel rallil etteantud reeglite kohaselt,» sõnas Siilat portaalile ruudulipp.ee, kuid lisas, et juhtunust tehakse omad järeldused. «See mis Olerex Mulgi rallil juhtus, näitas meile ära, mida edaspidi paremini teha. Selleks, et saaks vältida sääraseid diskussioone, tuleb tulevikus sellised kohad ära tähistada, panna sinna faktikohtunik. Ühesõnaga  sellised olukorrad eos ära reguleerida. Kindlasti said siit õppetunni rallide korraldajad, kes tulevikus seda raja koostamisel arvesse võtavad. Rallis on eesmärgiks jõuda punktist A punkti B võimalikult kiiresti, jälgides sealjuures etteantud reegleid.»

Eesti autoralli meistrivõistluste viimane ja otsustav etapp sõidetakse 8.-9. septembril Saaremaal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles