Mayweather aitab võidetud rahaga tapmises süüdistatava räpimoguli vabadusse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suge Knight.
Suge Knight. Foto: SCANPIX

30. jaanuaril kahele inimesele autoga otsa sõitnud (üks inimene sai juhtunu tagajärjel ka surma) räpimogul Suge Knight võib peagi mõneks ajaks vanglatrellide tagant välja pääseda. Knighti süüdistatakse mõrvas ning mõrvakatses, kuid mees on ise kõiki süüdistusi eitanud.

Peagi võib mees aga kautsjoni vastu välja saada ning selle eest peab ta tänama poksistaari Floyd Mayweather jr’it. Esmalt määrati Knighti kautsjoniks 25 miljonit USA dollarit, kuid hiljem vähendati seda 10 miljoni peale, kirjutab New York Daily News.

Enne nädalavahetusel toimunud Mayweatheri ja Manny Pacquiao poksimatši rääkis räpimoguli advokaat Matthew Fletcher, et võidu korral tasub Mayweather tema kliendi kautsjoni.

«Minule teadaolevalt saab Suge järgmisel nädalal kautsjoni vastu vabadusse,» sõnas Fletcher. «Me arvame, et Mayweather võidab tiitlimatši ja seejärel aitab ta oma sõpra. Nad on head sõbrad ja ma ei näe ühtegi põhjust, miks ta ei peaks kautsjonit maksma.»

Fletcheri sõnul jõudis vastav informatsioon temani Knighti perekonna kaudu. Teadaolevalt võitiski Mayweather tiitlimatši ja seega võib räpimogul peagi vabadusse pääseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles