Chelsea võib suvel meeskonda tuua mitu superstaari

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa koondislased Paul Pogba (vasakul) ja Raphael Varane kuuluvad Londoni Chelsea võimalike sihtmärkide sekka.
Prantsusmaa koondislased Paul Pogba (vasakul) ja Raphael Varane kuuluvad Londoni Chelsea võimalike sihtmärkide sekka. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi kindlustas nädalavahetusel endale viienda Inglismaa meistritiitli, kuid teades peatreener Jose Mourinho käekirja, siis nii mõnedki praegused mängijad tehakse suvel rahaks ja tuuakse asemele uued staarid.

Viimaste kõlakate kohaselt võivad Chelseast lahkumas olla brasiillased Oscar ja Filipe Luis. Samal ajal vaatab Mourinho üleminekuturul aga aktiivselt ringi ja väidetavalt on silm peale pandud mitmele staarile.

Briti meedia teatel on kõige nimekamaks sihtmärgiks Madridi Realis mängiv Gareth Bale. Bale’i on juba pikalt seostatud Manchester Unitediga, kuid väidetavalt on Chelsea valmis samuti tegema kopsaka pakkumise.

Lisaks soovib Chelsea täiendada kaitseliini ja tugevdada ka keskvälja. Siinkohal on sihikule võetud noored Prantsusmaa koondislased Raphael Varane ja Paul Pogba. Mõlemat meest on ennegi Chelseaga seostatud ning sel suvel proovitakse tõenäoliselt vastavalt Realis ja Juventuses pallivat meest endale meelitada.

Lisaks on võimalike sihtmärkide seas Madridi Atletico keskkaitsja Joao Miranda, West Hami vasakkaitsja Aaron Cresswell, Marseille lõhkuv poolkaitsja Giannelli Imbula, Milano Interi ründaja Mauro Icardi ning Donetski Šahtari andekad brasiillased Luiz Adriano ja Douglas Costa. Seejuures on Luiz Adriano suvel saadval tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles