Olulise mängu tunnet ei tekkinud, Kalev/Cramo kindlalt finaali

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo tagamängija Martin Dorbek (heitlemas) Rapla mängujuhi Rait-Riivo Laanega.
Kalev/Cramo tagamängija Martin Dorbek (heitlemas) Rapla mängujuhi Rait-Riivo Laanega. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo kindlustas pääsu Eesti korvpallimeistrivõistluste finaali, kui võitis poolfinaali kolmandas mängus koduväljakul Rapla Tycot 94:71. Kogu seeria kuulus kalevlastele 3:0.

Seejuures läks Rapla esimestel minutitel kiirelt 18:6 juhtima, aga Kalev tegi vahe kiiresti tasa ega andnud hiljem külalistele enam mingit võimalust. «Kummaline mäng oli. Kuigi tegu oli poolfinaaliga, ei tekkinud kordagi tunnet, et tegu oleks olulise kohtumisega. Mina ja Rapla kolleeg (Aivar) Kuusmaa ei saanud higisekski,» tõdes Kalevi peatreener Alar Varrak.

Kalev/Cramo saab nüüd hakata valmistuma 14. mail algavaks finaaliks, kus vastu tuleb kas Tartu Ülikool/Rock või Rakvere Tarvas. Rohkem kui kuu aega kubemevigastuse tõttu platsilt eemal olnud Oleksi Petšerov tegi küll finaalide huvides eile kaasa ja tõi koos Keith Bensoniga Kalevi resultatiivseimana 18 punkti, aga Varraku sõnul annab häda endiselt tunda. Küll jäi kõrvale Armands Škele, kellel hakkas tunda andma opereeritud põlv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles