Selgusid 3x3 korvpallikoondise vastased Euroopa mängudel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renato Lindmets (palliga).
Renato Lindmets (palliga). Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Esimesed Euroopa mängud toimuvad Bakuus 23.-26. juunil. Eestist pääses sinna osalema ka meeste 3x3 korvpallikoondis, kes mullusel EMil jõudis veerandfinaali, kaotades seal hilisemale hõbedale Sloveeniale.

Mai algul toimus 3x3 ala föderatsiooni reitingu alusel loosimine. Eestil oli ses arvestuses kaheksas reiting. C-alagrupis saime vastasteks Serbia, Kreeka ja Itaalia. Oleks võinud minna halvemini ja ka paremini. Päris jube olnuks A-grupp, kus on koos eelmise EMi esikolmik – Sloveenia, Leedu, meister Rumeenia ja Iisrael.

„Alagrupid on kõik päris kõvad, D on neist ilmselt nõrgim, kuigi ma esmapilgul ei suuda mõista, kuidas meil on kaheksas reiting kuna justkui esimese asetusega serblastel aga alles 12. reiting,“ imestas Reigo Kimmel, Eesti tänavakorvpalli eestvedaja, kes ka ise Bakuusse sõidab.

Euroopa Mängudel esindab Eestit sama koosseis, kes võitles selle koha mullu välja – Martin Dorbek, Ardi Oja, Siim Raudla ja Renato Lindmets. Võistluse kodulehelt on näha, et Kreeka eest võivad nende 3x3 koondise eest vastu tulla Panathinaikose liider Nikos Pappas ning Hispaania liigas mängiv tsenter Giorgios Bogris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles