Kihlveokontorite favoriit: Rockile ennustatakse tänases otsustavas mängus kindlat võitu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas - TÜ/Rock
Rakvere Tarvas - TÜ/Rock Foto: Tairo Lutter

Täna õhtul selgub Eesti meeste korvpalli meistriliiga teine finalist, kui poolfinaalseeria viiendas otsustavas kohtumises lähevad vastamisi Tartu Ülikool/Rock ja Rakvere Tarvas. Kihlveokontorite ennustuste järgi on kindlaks võitjaks Rock.

Rocki ja Tarva poolfinaalseeria on veninud viienda mänguni, sest kui esimese kohtumise suutis Tarvas võõrsil võita, siis kaks järgmist kohtumist kuulusid Tartu meeskonnale. Eilses neljandas matšis pani kodusaalis oma paremuse taas maksma Rakvere meeskond ja nii selgitatakse finaalipääseja täna Tartus peetavas viimases mängus.

Kihlveokontorite spordiennustuste järgi on kindlaks favoriidiks kodusaalis mängiv Rock: nii on Triobeti keskkonnas ennustatud Rockile võitu koefitsendiga 1.15 : 5.00 ning Paf keskkonnas on Rocki peale panustatud koguni koefitsendiga 1.10 : 6.25.

Otsustav kohtumine algab täna Tartus kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles