Aprillikuu parimateks valiti Kalju peatreener ja Paide meeskonna ründeäss

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov.
Sergei Terehhov. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpalli meistriliiga aprillikuu parimaks treeneriks valiti Sergei Terehhov (Nõmme Kalju FC) ning parimaks mängijaks Vjatšeslav Zahovaiko (Paide Linnameeskond).

Aprillis alistas Kalju Terehhovi juhendamisel kõik oma vastased, paremad oldi nii Sillamäe Kalevist, FC Florast, FC Levadiast, FC Infonetist kui ka Pärnu Linnameeskonnast. Nii jätkab Kalju täiseduga Premium liiga tipus.

Paide võistkonna ründaja, endine koondislane Zahovaiko lõi aprillis oma klubi eest 5 väravat ja tunnistati mitmel korral võistkonna parimaks.

Esiliigas tunnustati kuu parima treeneri tiitliga Marko Pärnpuud (JK Tallinna Kalev), kelle juhtimisel saavutas pealinna klubi 4 võitu ja 1 viigi ning kaotas 1 kohtumise. Parimaks mängijaks valiti aprillis 7 väravat löönud Sergei Akimov (Rakvere JK Tarvas).

Esiliiga B aprilli parima treeneri tiitli pälvis Andrei Borissov (Maardu FC Starbunker) ja parima mängija autasu Kevin Kaivoja (Kohtla-Järve JK Järve). Maardu ja Kohtla-Järve klubid olid möödunud kuul Esiliiga B edukaimad.

Premium liiga kuu parimatele on auhinnad välja pannud A. Le Coq ja Postimees. Esiliiga ja Esiliiga B kuu parimaid premeerib samuti Postimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles