Kas Bale’i jaoks hakkab aeg otsa lõppema?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Gareth Bale.
Pettunud Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Meistrite liiga poolfinaalidele anti avalöök teisipäeva õhtul, kui Torino Juventuse jalgpalliklubi suutis koduväljakul 2:1 üle mängida Madridi Reali. Skoori vaadates on Madridis peetava kordusmatši eel endiselt kõik lahtine ning nii sai matši järel kõige rohkem tähelepanu Reali tähtmängija Gareth Bale, kelle esinemine jäi allapoole igasugust arvestust.

Endine Manchester Unitedi tähtmängija Roy Keane teatas pärast matši ITV eetris, et Realil oligi kümne mehega mängides raske võita. Bale panus oli ümmargune null. Kriitikat sai mees ka Hispaania pressis ning pahased on ka meeskonna fännid. Lisaks olevat tunduvalt halvenenud tema läbisaamine Cristiano Ronaldoga ning James Rodrigueze rolli kasvades on hiljuti trauma küüsis olnud Bale’i roll veelgi kahanenud. Nii on juba pikalt spekuleeritud, et Walesi koondislasest saab suvise üleminekuakna kuum nimi, kelle Madridi klubi rahaks teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles