Beckham nõuab prostituudilt laimu eest ligi 300 miljonit krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallistaar David Beckham kaebab laimu eest kohtusse lõbutüdruku Irma Nici, kes rääkis USA ajakirjas In Touch, et tal oli kolm aastat tagasi jalgpalluriga armuafäär. Valurahaks nõuab Beckham koguni 25 miljonit dollarit ehk ligi 300 miljonit Eesti krooni.

Briti tabloidi News of the Weeki andmetel koostasid Beckhami ja tema abikaasa Victoria advokaadid 21-lehelise dokumendi, kus prostituuti süüdistatakse laimus, Beckhami maine rikkumises ning talle ja tema perekonnale hingepiinade tekitamises.

Lisaks Nicile kaebasid Beckhamid kohtusse kõik In Touch’is avaldatud artikliga seotud inimesed ehk siis nii ajakirjanikud, fotograafid, toimetajad kui ka ajakirja väljaandjad.

Nici, kes väidetavalt sai oma loo rääkimise eest ajakirjalt üle 2,7 miljoni krooni, püüab oma süüdistuste pealt veelgi raha teenida, nõudes uute intervjuude eest juba üle 3,6 miljoni krooni.

News of the World proovis pärast loo ilmumist end New Yorgis ühes hotellis varjanud Nicilt intervjuud saada, seades tingimuseks, et naine peab esitama asitõendeid, et ta on tõepoolest Beckhamiga maganud, aga kuna ta ei suutnud oma väiteid kuidagi tõestada, keeldus News of the World ka talle maksmisest.

Briti tabloid lükkas ümber mitmed Nici väited, muuhulgas selgus, et lõbutüdruk on valetanud ka oma nime kohta, lisaks kinnitas New Yorgi hotelli Le Parker Meridieni turundusjuht News of the Worldile, et ei Beckham ega Nici polnud nende hotellis ajal, mil prostituut enda sõnul nende hotellis jalgpalliässaga aega veetis. «Teaksin, kui David Beckham meie hotellis oleks, isegi kui ta tuleks vaid korraks,» kinnitas turundusjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles