Sõudjad tõid üliõpilaste MMilt pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Tartu Ülikooli kaheksapaat, kes kevadel ülikoolidevahelisel võistlusel osalesid. Nüüd võideti eestlaste ühise pingutusega MM pronks.
Pildil Tartu Ülikooli kaheksapaat, kes kevadel ülikoolidevahelisel võistlusel osalesid. Nüüd võideti eestlaste ühise pingutusega MM pronks. Foto: Lauri Kulpsoo

Tulevases universiaadilinnas Belgradis peeti 5.-7. septembrini kümnendad üliõpilaste maailmameistrivõistlused sõudmises. Edukaim paatkond oli meeste kaheksapaat, kes võitis Eestile kolmandat korda järjest pronksmedali.

Finaalsõidus sõideti tõusvas tempos. Kui veel poolel distantsil oldi viiendad, siis viimased tuhat meetrit sõideti parima ajaga. Finišijoonel oldi juba kolmanda ning pronksmedal võideti ajaga 5.39,733.

Pronksmedali said kaela Artur Maier (TTÜ), Valeri Prosvirnin (SKA), Andrus Sabiin (Lõuna-California Ülikool), Jaan Laos, Elar Jaakson, Martin Absalon (TÜ), Alvar Raagel, Alo Kuslap (TTÜ) ja Jane Kalda (TÜ).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles