Video: seksiskandaali maininud fänn ajas Beckhami maruvihaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallistaar, USA meistriliigas LA Galaxy ridades mängiv David Beckham ei suutnud end pärast kaotusmängu New York Red Bullsile tagasi hoida, kui üks Galaxy fänn teda seksiskandaali sattumise pärast mõnitas.

Beckham jalutas pärast reedeõhtust kohtumist mängijate tunnelist riietusruumi poole, kui üks Galaxy poolehoidja hüüdis: «Lõpeta prostituutidega jamamine!»

Beckham pööras kohe otsa ringi, marssis fänni juurde ja küsis vihaselt: «Tahad sa seda uuesti öelda? Tahad sa seda uuesti öelda? Ma näen, et sul on Galaxy särk seljas.»

«Ma pole midagi öelnud,» vastas kohkunud fänn.

«Ütle seda mulle näkku,» pahandas Beckham, ja jalutas minema.

Vaata videot intsidendist siit.

Mäletatavasti sattus Beckham eelmisel nädalal seksiskandaali, kui üks prostituut väitis, et vutiäss kasutas kolm aastat tagasi korduvalt tema teenuseid. Beckham kaebas prostituudi laimu eest kohtusse ja nõuab temalt valurahaks 25 miljonit dollarit ehk ligi 300 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles