Galerii: kuus vastuseta väravat löönud ManCity kukutas QPRi esiliigasse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas selgus teine klubi, kes langeb käimasoleva hooaja lõppedes esiliigasse, sest Queens Park Rangers kaotas 0:6 Manchester Cityle ja minetas viimasedki matemaatilised võimalused liigasse püsima jääda.

QPR pidanuks lootuste säilimiseks tiitlikaitsjast Cityst täna jagu saama, kuid juba neljandal minutil viis hoopis Sergio Agüero kodus mänginud Manchesteri klubi juhtima. 32. minutil lisas teise tabamuse Aleksandr Kolarov ning teisel poolajal lisas Agüero veel kaks tabamust (ühe neist penaltist), värava said kirja ka James Milner ja David Silva.

Tänavuseks hooajaks kõrgliigasse tõusnud, ent nüüd kohe tagasi aste madalamale langenud QPR liitus Burnleyga, kelle saatus sai selgeks eile - ise võideti küll 1:0 Hull Cityt, kuid teiste mängude tulemused kindlustasid selle, et Burnleyl pole kahe viimase mänguvooruga enam võimalik püsimajäämiseks piisavalt palju punkte koguda. Ka Burnley viibimine kõrgliigas jäi vaid ühe hooaja pikkuseks.

Kolmanda väljalangemiskoha vältimise heitlus on Inglismaal aga ülipõnev, sest kohtadel 14.-18. asuvad meeskonnad ehk Aston Villa, Leicester, Sunderland, Newcastle ja Hull mahuvad kaks vooru enne hooaja lõppu kõigest nelja punkti sisse. Neist Sunderlandil on konkurentidega võrreldes üks mäng varuks.

Manchester City on liigatabelis jätkuvalt teisel kohal, olles kogunud 73 punkti. Neid võib veel püüda Londoni Arsenal, kellel on kolm punkti vähem, ent pidamata veel neli mängu. Kui City kaotab mõlemad allesjäänud mängud, võib neist veel mööduda ka 68 punktiga neljandal kohal olev Manchester United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles