Finaalseeriat juhtima saanud Kehra peatreener: saime lõpuks ka rünnaku jooksma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra peatreener Jüri Lepp.
Kehra peatreener Jüri Lepp. Foto: Liis Treimann

Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste finaalseeria neljandas mängus alistas HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 33:26 Põlva Serviti. Kolme võiduni peetavat seeriat 2:1 juhtima asunud Kehra peatreener Jüri Lepp kiitis pärast mängu nii enda hoolealuseid kui ka vastaseid.

«Võiduga tuleb ikka rahul olla ja paistab, et kui täna üle 30 värava viskasime, siis saime lõpuks ka rünnaku jooksma,» rääkis Lepp pärast mängu. «Tagaajajana on alati raske mängida, sest kui üks meeskond on kogu aeg ees, siis see on psühholoogiliselt raske. Aga au neile, sest lõpuks tuli küll vahe sisse, aga ega ei olnud mängu jooksul tunnet, et võit on käes. See tunne tuli vast 4-5 minutit enne lõppu alles,» tunnustas Kehra peatreener ka vastaseid.

Võitjate parimana viskasid täna Jürgen Rooba ja Marko Slastinovski seitse väravat, Põlva parimaks oli kuue väravaga Andriy Ternovy.

Seeria neljas kohtumine peetakse sel reedel Põlvas. 2:1 juhtima asunud kehralased võivad võidu korral tiitlit kaitsta, kuid Lepa sõnul ei maksa asjade käigust ette rutata. «See saab olema meile psühholoogiliselt raske, aga peame oma asja ajama,» teatas Lepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles