Kerde ja Dinamo lähevad taas pronksi püüdma

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kerde.
Üllar Kerde. Foto: Toomas Huik

Eile kaotas Üllar Kerde juhendatav Moksva Dünamo korvpallimeeskond Jekaterinburgis Venemaa Superliiga kolmandas pronksimängus sealsele Uralile 70:95 ning püüab täna vigu parandada – kavas on neljas mäng kolmandale kohale.

Dinamo on võitudega 2:1 ees, kuid eilne mäng andis kõva õppetunni, kirjutab basket.ee.

Sten-Timmu Sokk tegi esmaspäeval kaasa vaid 10 minutit, tuues selle ajaga 3 punkti.

Eilse mängu kokkuvõtteks ütles Kerde: «Polnud mänguks valmis. Küllap see fakt, et juhime seerias 2:0, mis siis, et sellest oli juttu, aitas mängijail jala sirgeks lasta. Tean ise ideaalselt, et 2:0 eduseisul on vara medalitele mõelda.»

Ta jätkas: «Uralil on suurepärane treener, mängijad on heas vormis. Homme (so täna – toim.) püüame näidata, et oskame korvpalli mängida ning seda, et me ei soovi seeriat lõpetada Moskvas.»

Dinamo tagamängija Deniss Zahharov lisas: «Neljas mäng tuleb sootuks erinev. Meil oli pärast eilset riietusruumis tõsine jutuajamine treenriga. Me teame, mida peame täna teistmoodi tegema.»

Kui täna kell 17 kohaliku aja järgi algavas mängu peaks siiski peale jääma Ural, toimub viies ja otsustav pronksimäng 15. mail Moskvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles