Klitško võib hakata ootamatul põhjusel oma matšide eest veelgi rohkem teenima

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško ja Hayden Panettiere.
Vladimir Klitško ja Hayden Panettiere. Foto: SCANPIX

Poksi raskekaalu valitseva Vladimir Klitško kohta on tihti räägitud, et tema stiil on üsna igav ja ta ei vääri vaatamata pikale valitsemisajale kohta ala legendide seas. Tema viimase matši statistika aga näitab, et mehe populaarsus on aga USAs tõusuteel.

Klitško kohtus aprilli lõpus New Yorgis ameeriklase Bryant Jenningsiga ning teenis lõpuks kohtunike häältega võidu. Matši ei kantud üle tasulistes telekanalites ning lõpuks oli tegemist kõige populaarsema tavakanalites näidatud poksimatšiga pärast 2012. aastat, kirjutab fighsaga.com.

Matš kogus kokku keskmiselt 1,637 miljonit vaatajat ning tipphetkel jälgis tiitlimatšo 1,742 miljonit inimest. Selliste näitajate järel aga hakati uurima, miks tunti sel korral Klitško matši vastu ameeriklaste poolt nii suurt huvi. Kuigi kohtumine leidis aset New Yorgis ja tema vastaseks oli ameeriklane, siis USA meedia hinnangul on ukrainlase populaarsus tõusnud, kuna tema elukaaslaseks on näitlejanna Hayden Panettiere.

Kuna poksis sõltuvad sportlaste tulud peamiselt telereitingutest, siis võib Klitško tänu kuulsale elukaaslasele edaspidi teenida suuremaid summasid. Teatavasti on raskekaalus praegu ka teine maailmameister, kelleks on WBC tiitli omanik Deontay Wilder. Seega võib oodata, et mingil ajal hakatakse rääkima järgmisest võimalikust suurmatšist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles