Poolfinaali staar Lindpere videointervjuus: mina otsustan mänge!

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti karikavõistluste teine finalist on Nõmme Kalju, kes alistas vihmasajuses, kuid tulises poolfinaalis kaotusseisust 2:1 FC Flora. Kõige emotsionaalsem Kalju mängija oli nii väljakul kui ka pärast lõpuvilet poolkaitsja Joel Lindpere, kes andis kaks väravasöötu ning tormas pärast Tarmo Neemelo 2:1 võiduväravat Flora vahetusmeeste pingi ette, hüüdes: «Mina otsustan mänge, mina!»

«Võitlus käib siin! Sain ise vastu molli ja kogemata Baranov libises läbi minu jalgade ka, vaatasin, et tal oli vist hammas lausa ära. Loodame, et midagi hullu ei ole ja kindlustus teeb kõik korda! Jõuline mäng, palju vigu, mõlemad tahtsid,» kirjeldas Lindpere platsil toimunut. «Töövõit, võõral väljakul... noh, minu jaoks ka koduväljakul... aga 0:1 seisust välja tulla – hea töö,» ütles minevikus ka Flora särki kandnud poolkaitsja.

«Väga palju emotsioone tuli mõlemalt pingilt, ise sain kollase ja kollaseid oli veel õhus. Nii kaua, kui olen terve ja suudan mängudest osa võtta, mulle meeldib. Ja ma tahan neid mänge otsustada! Nii kaua kui ma jaksan mängida ja mängin, tahan seda rolli enda peale võtta ja annan kõik, et niimoodi läheks edasi,» lausus Lindpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles