Endine Reali mängumees lõpetas tiitlikaitsja teekonna, Juventus finaalis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Meistrite liigas jõudis teise meeskonnana tänavu finaali Torino Juventus, kes alistas poolfinaalis kahe mängu kokkuvõttes 3:2 tiitlikaitsja Madridi Reali. Korduskohtumine Madridis lõppes 1:1.

Real asus kohtumist 23. minutil penaltist juhtima, kui täpne oli Cristiano Ronaldo. Eelnevalt oli Reali kasuks penalti teeninud James Rodriguez.

Kohtumise seisu viigistas 57. minutil endine Reali mängumees Alvaro Morata, kes oli täpne olnud ka seeria avamängus Torinos. 22-aastane Morata kuulus Reali süsteemi alates 2008. aastast, kuid eelmisel suvel müüdi ta 20 miljoni euro eest Juventusele.

1:1 viik oli sobilik tulemus Juventusele ning nii pääseti 12 aasta pikkuse pausi järel Meistrite liigas finaali. Viimati mängiski Torino klubi finaalis 2003. aastal, kui seal jäädi alla AC Milanile.

6. juunil Berliinis peetavas finaalis läheb Juventus nüüd vastamisi FC Barcelonaga, kes alistas poolfinaalis kahe mängu kokkuvõttes 5:3 Müncheni Bayerni.

Madridi Real – Torino Juventus 1:1 (kahe mängu kokkuvõttes 2:3)

Väravad: 23. pen Cristiano Ronaldo – 57. Alvaro Morata

Real: Casillas, Sergio Ramos, Marcelo, Daniel Carvajal, Varane, Kroos, Rodriguez, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema (67. Javier Hernandez).

Juventus: Buffon, Lichsteiner, Evra, Bonucci, Chiellini, Pirlo (79. Barzagli), Vidal, Marchisio, Pogba (89. Pereyra), Tevez, Alvaro Morata (84. Llorente).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles