Üheksa õnnelikku pääsevad Karl Kruuda kaardilugejaks

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kruuda ja Martin Järveoja.
Karl Kruuda ja Martin Järveoja. Foto: Janne Pieviläinen

29.-30. mail jätkuvad kodused EAL Eesti autoralli meistrivõistlused hooaja kolmanda etapiga, kui sõidetakse Neste Oil Harju Rally.

Kui möödunud hooajal said Eesti rallifännid tänu Karl Kruudale ning tema kaardilugejale Martin Järveojale näha uut Peugeot  208 T16 R5 võistlusmasinat, siis tänavu on ralli korraldusmeeskond ja Kruuda taas käed löönud ning sellega astutakse veel üks samm rallifännidele lähemale. Alanud on kampaania, milles osalejate vahel loositakse välja üheksa õnnelikku, kellest saavad üheks Neste Oil Harju Rally kiiruskatseks VIP-autoga sõitva Karl Kruuda kaardilugejad.

Loosirattasse pääsemiseks pole vaja muud, kui ajavahemikus 11. maist 25. maini ennast Neste jaamas plakatil seisva Eesti tuntud ralliässa kõrval pildistada. Lae foto üles ja tutvu kampaania reeglitega ehel https://apps.facebook.com/947553251973621 ning püsi valvel, sest 15.05., 20.05. ja 25.05. võtab ralli ametlik raadiopartner Ring FM võitjatega otse-eetris ühendust.

Tänavune EAL Eesti autoralli meistrivõistluste kolmas etapp ning hooaja esimene kruusaralli Neste Oil Harju Rally  2015 sõidetakse Harjumaa teedel 29.-30. mail ning võistlejate registreerimine on juba alanud.

Ralli keskus asub Jüris, kus paikneb ka hooldusala. Ralli start ja finiš on Rae vallas, Peetri külas. Ralli esimesel päeval sõidetakse üks publikukatse, mis algab sobivalt peale tööpäeva lõppu, et kõik huvilised seda ka vaatama jõuaksid.

Teisel päeval liigub ralli edasi juba pikematele katsetele. Kokku sõidetakse tänavusel Neste Oil Harju Rallyl üheksa kiiruskatset.

Neste Oil Harju Rally 2015 lisainfot saab aadressilt www.harjurally.ee ja www.facebook.com/harjurally.

Neste Oil Harju Rally 2015 ajakava, katsete kaardid jpm leiab võistlusnädalal ilmuva Autolehe vahel olevast kavast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles