Vormeliekspert: Schumacher ei jõua iialgi endisele tasemele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Vormeliekspert Mark Hughes kirjutas oma artiklis, et seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Michael Schumacher ei jõua enam kunagi samale tasemele nagu paar aastat tagasi.

«Vaadates üksnes viimaseid kvalifikatsioone, siis Schumacher on Rosbergile keskmiselt 0,3 sekundiga kaotanud. Noorem mees on veterani 12 korral edestanud,» kirjutas Hughes, kelle sõnul on Schumacher kogunud vaid 38 protsenti Rosbergi punktisaagist.

«Veelgi muret-tekitavam on see, et Schumacheri jaoks on trend negatiivne – ta oli oma tiimikaaslase tulemustele lähemal hooaja alguses. Kui hooaja esimeses pooles kaotas Schumacher Rosbergile 0,136 sekundiga, siis teises pooles on vahe 0,359 sekundini kärisenud.»

Hughes’i sõnul ei ole Mercedes nii konkurentsivõimeline kui Ferrari, kuid Schumacheri esitused näitavad, et ta ei suuda vormel-1 sarja muudatustega kohaneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles