Pildid: Madridi Reali kapten sattus piinliku viske pärast naerualuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas pidasid eile poolfinaalseeria teise kohtumise Madridi Real ja Juventus. Mäng lõppes küll 1:1 viigiga, kuid kuna Juventus oli avalahingu võitnud 2:1, pääsesid finaali just nemad. Finaalist väljajäämine polnud aga Reali väravavahi ja kapteni Iker Casillase jaoks ainuke tagasilöök, millega kogenud puurilukk tegelema pidi, sest tänaseks on ta sattunud ebaõnnestunud audi sisseviske tõttu internetis naerualuseks.

Casillas läks eilse kohtumise lõpus auti välja viskama, kuid paistis olevat ära unustanud elementaarsed reeglid, kuidas seda teha. Nii jättis kogenud Reali kapten palli korralikult pea taha viimata ja mängu kohtunik vilistas selle õigustatult valeaudiks.

Nüüdseks on Casillase prohmakast saanud internetis hitt, kus Reali väravavahti on kujutatud erinevates koomilistes olukordades auti välja viskamas.

Vaata videot juhtunust siit ja pilt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles