Tšehhi kangelaseks tõusnud vanameister Jagr: suudame heidelda isegi Kanadaga

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaromir Jagr tähistamas Soome vastu löödud väravar.
Jaromir Jagr tähistamas Soome vastu löödud väravar. Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

Eile jäähoki MMi veerandfinaalis kaks väravat löönud ja Tšehhi koondise Soome vastu 5:3 võidule aidanud 43-aastane tähtründaja Jaromir Jagr usub, et kodupubliku ees mängivad tšehhid suudavad vastu hakata ka seni ülivõimast hoogu näidanud Kanadale.

«Inimesed võivad arvata, et ma teen nalja, aga Kanadaga saab mängida küll. Neil on suurepärane tiim ja võib-olla pole neil MM-il varem nii head meeskonda olnudki, aga neil on samasugused mängijad nagu meilgi,» ütles Jagr pärast veerandfinaali R-Sporti vahendusel.

 

Kanada võitis veerandfinaalis 9:0 Valgevenet ja pole kaotanud MMil veel ühtegi kohtumist. «Kui meile kümmet väravat ei lööda, siis on meil kindlasti võimalus,» viskas Jagr nalja.

 

Alagrupiturniiril võitis Kanada Tšehhit 6:3.  «Peame võtma riske. Me ei suuda nendega 12 raundi poksida, aga me saame nad vähemalt nokdauni lüüa. Mängisime alagrupimatšis hästi, aga lasime oma vigade tõttu neil palju väravaid lüüa. Ainult siis, kui kanadalased teevad oma parima mängu, on meie šansid minimaalsed,» lisas ta.

 

Kanada - Tšehhi poolfinaal peetakse homme Eesti aja järgi kell 16.15, teise finalisti selgitavad kell 20.15 USA ja Venemaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles