M-Sport: uue autoga hakkab Tänak heitlema poodiumikohtade nimel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Sel nädalal peetakse tänavuse hooaja viies autoralli MM-etapp, kui rajale tullakse Portugalis. Portugali etapp on oluline M-Sporti meeskonna jaoks, kes tuleb rajale uue Fordi rallimasinaga. M-Sporti bossi Malcolm Wilsoni sõnul loodetakse uue autoga olla nüüd edaspidi pidevalt konkurentsis kõrgete kohtade nimel.

«Uus auto on meeskonna jaoks suur samm edasi. Sellega teeme sammu edasi ja oleme lähemal oma eesmärgile, milleks on viia Elfyn (Evans) ja Ott (Tänak) regulaarselt poodiumikohtade konkurentsi,» rääkis Wilson News & Starile.

«Pean taaskord meeskonda kiitma. Me ei ole kunagi üheks võistluseks valmis seadnud nii palju uusi autosid. Selle nimel on tehtud väga palju tööd,» lisas Wilson, kelle sõnul on tegemist kõige suurema edasiminekuga Fordi Fiesta RS WRC ajaloos.

Lisaks Evansile ja Tänakule saavad Portugalis uue masinaga sõita Martin Prokop, Lorenzo Bertelli ja Robert Kubica.

Portugali rall toimub 21.-24. maini. Avapäeval on kavas üks kiiruskatse, reedel sõidetakse kuus, laupäeval samuti kuus ja pühapäeval kolm kiiruskatset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles