Ründestaari karm elu: vennad panevad noa kõrile ja peas on enesetapumõtted

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emmanuel Adebayor (vasakul) ja Didier Drogba.
Emmanuel Adebayor (vasakul) ja Didier Drogba. Foto: SCANPIX

Tottenhami jalgpallimeeskonna ründaja Emmanuel Adebayor kirjeldab Facebookis oma keerulisi suhteid perekonnaga, kus ei ole puudu ka vägivallast.

Adebayor kirjeldas viimases Facebooki postituses (praeguseks on ta neid sel teemal teinud kolm), kuidas omal ajal ähvardasid tema vennad Kola ja Peter teda noaga.

Jalgpalluri sõnul leidis vahejuhtum aset sel perioodil, kui ta mängis AS Monaco ridades (Adebayor mängis Monacos 2003-2006). Adebayori väitel asetati talle une pealt nuga kõrile ning nõuti raha. «Ma olin väga väsinud ja tegin lühikese uinaku. Kui ma ärkasin, siis oli minu kõrile asetatud nuga,» kirjeldas ta juhtunut.

Praeguseks on jalgpalluri vend Peter surnud ning väidetavalt süüdistab Kola juhtunus just Tottenhami mängumeest, kuna viimane oli ostnud neile poe, mis ei olnud piisavalt hea.

1649 sõna pikkuses postituses teatas Adebayor muuhulgas, et ta on mitmel korral kaalunud enesetappu, kuid tema õde Iyabo on suutnud teda ümber veenda. «Olen paljudel kordadel soovinud lihtsalt alla anda,» tunnistas ta.

Adebayor on oma perekondlike probleemide lahendamiseks pöördunud ka Londoni Chelsea legendi Didier Drogba poole ning palunud talt nõu.

31-aastane Adebayor kuulub praegu Tottenhami ridadesse, kuid ta on esindanud veel Madridi Reali, Londoni Arsenali, Manchester City’t, Metzi ja Monacot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles