Londoni Chelsea sai uueks hooajaks suurepärase uudise

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas (vasakul) sõitis järgmisel päeval pärast punase kaardi teenimist perekonnaga Nice'i puhkama.
Cesc Fabregas (vasakul) sõitis järgmisel päeval pärast punase kaardi teenimist perekonnaga Nice'i puhkama. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi võtmemängija Cesc Fabregase mängukeeldu lühendati ühe kohtumise peale ja seega saab ta järgmise hooaja alguses kohe meeskonda aidata.

Fabregas teenis esmaspäevases kohtumises West Bromwichi (Chelsea kaotas mängu 0:3) vastu punase kaardi ja esialgse info kohaselt pidi poolkaitsja saama kolme mängu pikkuse keelu, kirjutab Eurosport.

Nüüd teatati aga, et Fabregas peab vahele jätma ainult tänavuse hooaja viimase kohtumise Sunderlandiga ja saab kohe uue hooaja alguses väljakule joosta. «Fabregas peab vahele jätma ainult tänavuse hooaja viimase kohtumise Sunderlandiga ning ta saab hooaja 2015/16 avamängus meeskonda aidata,» teatas käimasoleval hooajal endale juba Inglismaa meistritiitli taganud Chelsea meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles