Video ja galerii: James ja Smith vedasid Cavaliersi avamängus võidule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliiga NBA idakonverentsi finaali avamängus alistas Cleveland Cavaliers võõrsil 97:89 Atlanta Hawksi.

Cavsi 97 punktist tõid koguni 59 LeBron James ja J. R. Smith - esimene viskas 31 punkti, võttis kaheksa lauapalli ja andis kuus korvisöötu, teine lisas 28 punkti ja võttis kaheksa lauapalli, tabades seejuures kaheksa kaugviset. Tristan Thompsoni arvele kanti 14 punkti ja 10 lauapalli, Timofei Mozgov viskas 10 punkti ja võttis 11 lauapalli ning Kyrie Irving lisas 10 punkti ja kuus korvisöötu.

Hawksi parim oli 27 punktiga Jeff Teague, Al Horford viskas 16, Paul Millsap 13 ja Kent Bazemore 10 punkti. Hawksi jaoks võib kaotusest veel hullemaks kujuneda DeMarre Carrollist ilma jäämine, sest ääremängija vigastas neljandal veerandajal põlve ja pidi mängust lahkuma. Cavaliers otsustas mängu kolmanda veerandaja lõpus ja neljanda alguses tehtud 22:4 spurdiga ja ehkki Atlanta jõudis minut enne lõpuvilet nelja punkti kaugusele, pani nende katsetele mängu päästa punkti Jamesi pealtpanek. Clevelandi edu aluseks oli ka lauavõitlus, mis võideti 49:37.

Seeria teine kohtumine peetakse Eesti aja järgi ööl vastu laupäeva. Läänekonverentsi finaalis juhib Golden State Warriors 1:0 Houston Rocketsi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles