Treenerit solvanud Jevdokimov vabandas

Oliver Lomp
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jevdokimov Viljandi Tuleviku särgis.
Jüri Jevdokimov Viljandi Tuleviku särgis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Jalgpalliklubi Nõmme Kalju ründaja Jüri Jevdokimov ja president Kuno Tehva esitasid Eesti noortekoondiste peatreenerile Frank Bernhardtile suunatud avaliku vabanduse.

Augustis Bernhardti ja Jevdokimovi vahel aset leidnud intsidendi järel heitis treener mängija koondisest välja, kuid Jevdokimov loodab, et talle antakse teine võimalus.

«Ma siiralt vabandan peatreener Frank Bernhardti ees, et ta mõistis minu väljendit «kõht on täis» valesti. Ma ei mõelnud selle ütlusega midagi halba ning ma ei tahtnud kedagi solvata. Olen pühendanud oma elu jalgpallile ja isegi need vähesed minutid, mida olen saanud koondise eest mängida, on olnud mulle väga tähtsad. Esindan oma rahvusmeeskonda alati suure uhkusega ja tahan endast alati parima anda,» seisis Jevdokimovi ametlikus vabanduses.

Oma vabandusega esines ka Kalju ppresident Kuno Tehva: «Nõmme Kalju presidendina on minu kohus seista meie klubi mängijate ja klubi eest. Kuna Eesti jalgpallis on iga noormängija ülimalt väärtuslik, siis ei tohi ükski talent kaduma minna. Olles töötanud Nõmme Kaljus väga erinevatest rahvustest mängijate ja treeneritega, siis olen enam, kui kindel, et Jüri Jevdokimovi ja Frank Bernhardti vaheline arusaamatus tulenes pigem keelebarjäärist. Siinkohal vabandan ka mina, kui Nõmme Kalju president oma mängija pärast Frank Bernhardti ees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles