Eesti toimuvasse Madridi Reali jalgpallilaagrisse saab registreerida 31. maini

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali fännid.
Madridi Reali fännid. Foto: SCANPIX

Seoses jätkuvalt suure huviga 12.-15. juulil toimuva Madridi Reali jalgpallilaagri vastu on FC Flora pikendanud laagrisse registreerimise tähtaega 31. maini.

«Loodame, et see uudis aitab lapsevanemaid puhkuseplaanide kavandamisel. Laagrisse on oodatud nii poisid kui ka tüdrukud ning tänase päeva seisuga on registreerinud ligi 300 last. Tüdrukute registreerimine on andnud lootust, et peagi täituvad ka eraldi tüdrukute grupid,» rõõmustas FC Flora tegevjuht Jaak Prints.

Laagri viivad koostöös FC Flora treeneritega läbi 32-kordse Hispaania meistri ja 10-kordse Meistrite liiga võitja noortetöö programmi Real Madrid Fundacion neli treenerit, keda koordineerib Hispaania superklubi instruktor.

«Püüdsime laagrit kavandades koostada võimalikult paindliku ajagraafiku, mis võimaldaks kõigil huvitundnutel leida just neile sobilik aeg. Nii on laagrist võimalik osa saada nii lühemas kui pikemas mahus. Lühem periood on kahepäevane (kas 12.-13. juuli või 14.-15. juuli), pikem periood vältab neli päeva, hõlmates kõiki laagri päevi (12.-15. juuli). Kõik laagri päevad ning neis pakutav programm on eriilmelised, seetõttu pole põhjust karta, et pikendades lapse laagrisoleku aega kahelt päevalt neljale, võiks pakutav programm end dubleerida. Kahepäevased laagrid viiakse läbi erineva programmi, harjutuste ja päevakavaga,» lisas Prints.

Jalgpallilaager toimub Lillekülas asuvatel FC Flora muruväljakutel, Sportland Arenal ja Nike Arenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles