Mercedese boss: Schumacher ei kaalu F1-sarjast lahkumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Mercedes GP boss Ross Brawn tõdes, et kui mõni teine sõitja oleks seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri asemel, siis lastaks ta lahti.

Endine vormel-1 meeskonna omanik Eddie Jordan avaldas Singapuri etapil, et ta vallandaks Schumacheri, sest sakslane pole enam piisavalt heal tasemel.

Kui Brawnilt küsiti, kas ta jätaks mõne teise sõitja ametisse, kui ta samasuguseid tulemusi näitaks kui Schumacher, vastas ta: «Ausalt öeldes ei jätaks. Aga me teame Michaelit, me teame, milleks ta suuteline on. Ta on palju andekam kui teised sõitjad. Meeskond on Michaeli panusega väga rahul. Kui tal oleks esimene hooaeg F1-sarjas, siis küsiksime endalt, kas tal on annet edasiminekuks. Michaeliga me aga teame sellele küsimusele vastust.»

Ühtlasi lükkas Brawn ümber arvamuse justkui tahaks sakslane tänavuse hooaja järel tippspordiga lõpparve teha. «Ma pole temaga sellisest võimalusest kunagi rääkinud,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles