Teine vabatreening: Hamilton sai keerulistes oludes Rosbergi ja Vetteli ees kiireima aja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõidetakse sel nädalavahetusel Monacos ning tänasel teisel vabatreeningul näitas kiireimat aega Mercedese sõitja Lewis Hamilton.

Valitsev maailmameister sõitis aja 1.17,192 välja esimesel veerandtunnil ning edasi läks tema konkurentidel keeruliseks paremat aega sõita, sest Manori tiimi sõitja Roberto Merhi tegi avarii ning punase lipu lehvitamise järel treening peatati mõneks ajaks.

Kui treeninguga jätkati, hakkas aga vihma sadama ning tiimid otsustasid sõitmise asemel oma masinad garaažidesse kutsuda. Kui treeningu lõpuni jäi ligikaudu 10 minutit, läksid autod taas rajale, kuid keerulistes oludes oli sõitjatel raskusi oma aegade parandamisega.

Nii sai parima aja sõitnud Hamiltoni järel teise tulemuse kirja tema tiimikaaslane Nico Rosberg, kelle ajaks jäi 1.17,932. Kolmanda aja sai kirja Ferrari rooli keerav Sebastian Vettel (1.18,295), kellele järgnesid tema tiimikaaslane Kimi Räikkönen, Red Bulli masina roolis istuv Daniil Kvjat, Toro Rosso mehed Carlos Sainz Juunior ning Max Verstappen ja McLareni meeskonda esindav Fernando Alonso. Esikümne lõpetasid Force India sõitja Nico Hülkenberg ning Lotuse värve esindav Romain Grosjean.

Vaata kõiki teise vabatreeningu tulemusi siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles