Kalju järjekordne kaotus pingestas seisu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever.
Ingemar Teever. Foto: Tairo Lutter

Tänavust Eesti jalgpallimeistrivõistluste hooaega tormiliselt alustanud Nõmme Kalju on üheksa võidu järel saanud nüüd koduliigas kolm kaotust järjest. Viimati kaotati koduväljakul eduseisust 1:2 tiitlikaitsjale FC Levadiale ja langeti tabelis teiseks.

Kalju asus kohtumist juba 3. minutil Hidetoshi Wakui tabamusest juhtima, kuid Dmitri Kruglovi 30. minuti täpne penalti ja Ingemar Teeveri tabav pealöök 79. minutil tõi kolm punkti hooaega kasinalt alustanud Levadiale. Võiduvärava autor Teever sai pärast mängu kiitust kuulda mõlema tiimi peatreeneri suust.

«Meeskonnad on saanud võrdsemaks ja mängud on läinud huvitavamaks. Lõpuks on novembris tähtis, palju kellelgi punkte on,» oli Levadia juhendaja Marko Kristal loomulikult tulemusega rahul. «Meie mängus on veel palju kõikumisi, kuid asjad hakkavad paika loksuma ja mängijad hakkavad aru saama, mida neilt nõutakse. Asjad lähevad paremaks ja see meeskond on võimeline tänavu tegusid tegema. Ei ole suurt vahet, kas mängime ilusasti või koledasti. Kõige tähtsam on mängude võitmine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles