Selgumas on Rocki eurosarja vastased

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandon Bowman (palliga) Lukoil academici särgis.
Brandon Bowman (palliga) Lukoil academici särgis. Foto: Fibaeurope

Teatavasti mängib tänavu ainsa Eesti korvpalliklubina eurosarjas Tartu Rock, kes hakkab pallima sarnaselt varasematele hooaegadele Eurochallenge’i sarjas.

Rock on loositud C-alagruppi, kuid seni pole ükski vastane veel selge. Kaks konkurenti tulevad Rockile Eurochallenge’i eelringist (paaride võitjad) ning üks Eurocup’i eelringist (paari kaotaja).

Üheks vastaseks tundub Rockile tulevat Venemaa klubi Ljubertsõ Triumf, kes alistas Eurochallenge’i eelringi avamängus võõrsil 91:85 šveitslaste Lugano Basketi. Triumfi kasuks viskasid Ilja Sõrovatko 22 ning Valeri Lihhodei 20 punkti. Kordusmäng peetakse Venemaa klubi koduväljakul.

Eurochallenge’i eelringist saab Rock endale veel vastaseks ukrainlaste Ferro-ZNTU või Portugali meeskonna Lissaboni Benfica. Avamäng Benfica koduväljakul jäi 105:105 viiki.

Eurocupi eelringist saab Rock vastase paarist kreeklaste Saloniki Aris ning bulgaarlaste Lukoili Academic. Avamängu võitis võõral väljakul Aris 78:74, võitjatele tõi Anthony Tucker 26 ning kaotajatele Brandon Bowman 18 silma.

Kordusmängud peetakse nendes paarides järgmise nädala kolmapäeval ning siis selguvad ka lõplikult Rocki vastased. Praeguse seisuga on eestlastele siis vastu tulemas Triumf, Ferro-ZNTU ning Lukoili Academic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles