Võikad pildid ja video: ManU mängumees põhjustas vastasele ühe hoobiga kaks vigastust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul McShane.
Paul McShane. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas peeti eile tänavuse hooaja viimased mängud ning pahameeletormi on põhjustanud Mancester Unitedi poolkaitsja Marouane Fellaini, kes tegi võika vea Hull Citys mängiva Paul McShane'i vastu.

Fellaini vahetati eilses kohtumises platsile 59. minutil, kuid juba 77. minutil sai belglane puhkama minna, sest kohtunik andis talle jõhkra vea eest punase kaardi. Nimelt hilines Fellaini ühte olukorda ega proovinudki üldse palli mängida, vaid astus selle asemel McShane'ile korralikult jala peale ning virutas talle veel õnnetul kombel tagantjärele põlvega vastu pead.

McShane'i põlvele tehti mitu õmblust ja pea seoti kinni ning iirlane mängis kohtumise lõpuni. Mäng lõppes 0:0 viigiga ja Hull City pidi leppima liigatabeli 18. kohaga ning nad langesid järgmiseks hooajaks madalamasse liigasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles