Hollandlanna jooksis 100 m distantsil hiilgeaja, aga kaalub ikkagi seitsmevõistlusele keskendumist

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dutch Dafne Schippers celebrates after winning the 100 meter of the FBK Games in Hengelo on May 24, 2015. AFP PHOTO/ANP JERRY LAMPEN netherlands out
Dutch Dafne Schippers celebrates after winning the 100 meter of the FBK Games in Hengelo on May 24, 2015. AFP PHOTO/ANP JERRY LAMPEN netherlands out Foto: JERRY LAMPEN/AFP

Hollandlanna Dafne Schippers sai eile Hengelos peetud võistlusel 100 m jooksus kirja aja 10,94 ja sellest margist kiiremini pole viimasel 10 aastal jooksnud ükski eurooplanna.

Ometi pole 22-aastane Schippers veel otsustanud, mis alale sel hooajal keskenduda. «Lähen (30.-31. mail peetavale) Götzise seitsmevõistlusele ja vaatan, mis tulemuse suudan seal teha. Siis teen kaasa mõnel sprindivõistlusel ja lõpuks otsustan, mida ma Pekingi MMil teen,» rääkis ta IAAF-i koduleheküljele. Eelmisel aastal püstitas ta Götzise seitsmevõistluses senikehtiva isikliku rekordi ehk 6545 punkti.

Schippers tuli 2014. aastal Zürichis Euroopa meistrivõistlustel kuldmedalile nii 100 kui 200 meetri jooksus, aga MMilt tal veel esikoht puudub. 2013. aastal teenis ta Moskva MMil seitsmevõistluses 6477 punktiga pronksmedali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles