Tänavakorvpalli meistrivõistluste sari stardib sel laupäeval Tartust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renato Lindmets (palliga).
Renato Lindmets (palliga). Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Suvine Sprite 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste sari stardib sel laupäeval Tartust, kus lisaks Eesti võistkondadele astuvad võistlustulle ka külalistiimid Lätist ja Soomest. Oma debüüdi teeb Eesti U18 3x3 koondis (Siim-Markus Post, Madis Soodla, Ivalo Pajumets ja Sander Viilup), kes järgmisel nädalal sõidab Ungarisse esindama Eestit FIBA U18 3x3 korvpalli maailmameistrivõistlustel.

«Kõige põnevam konkurents on eliitsarjas, kus mängima on tulemas mitmed  korvpalli meistriliiga mehed ning Taani meistriliigas mänginud Kaido Saks,» hindas võistluste korraldaja Reigo Kimmel.

«Eliitsarjas on parimatel sel suvel võimalus end proovile panna ka väljaspool Eestit, näiteks Tartus mängutulle asuvad Renato Lindmets, Ardi Oja ja Siim Raudla suunduvad vähem kui kuu aja pärast Euroopa mängudele Bakuusse ning Eesti võistkonnad on oodatud Moskva, Praha ja mitmetele teistele turniiridele,» rääkis Kimmel.

Sprite tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste sarja avaetapp peetakse Tartus, lisaks väisab sari Rakveret, Otepääd ja Pärnut enne 1. augustil Vabadusel väljakul toimuvaid finaalmänge. Lisaks põhietappidele on võistkondadel võimalus koguda lisapunkte Kadrina ja Kanepi boonusetappidelt.

Tänavakorvpalli mängitakse 13 võistlusklassis alates 12-aastastest poistest kuni meistriliiga meesteni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles