Taaramäe: veendusin, et Lõuna-Eesti ja Vooremaa on maailma ilusaimad treeningupaigad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Astana jalgrattaproff Rein Taaramäe kirjutas oma Facebooki lehel, kuidas on möödunud tema viimased kolm nädalat peale Romandia velotuuri.

«Esimene nädal pärast Romandia velotuuri kulus põhimõtteliselt puhkamisele. Lendasin koheselt Eestisse ja pühendasin oma vaba aja pere seltsis puhates, mis on minu rutiinis päris omaette luksus. Enne puhkust olin sellel aastal Tartu koju sattunud kokku vaid 14 päevaks.

Teisel nädalal sain samuti veel Eestimaa kevadist ilu nautida ja 3-5 tunnised treeningud toimusid enamasti Lõuna-Eesti ja Vooremaa metsade vahel. Ühtlasi veendusin, et need kaks osa Eestist on oma kevade roheluses maailma ilusaimad treeningupaigad,» oli ta rahul.

 

«Kolmas nädal algas juba Tenerifel 2200 m kõrgusel Teide vulkaani otsas laagris. Siin on potentsiaalne Tour de France'i meeskond ja töö käibki ikka tuuri nimel. Ilmad on head ja treeningud pigem väga mõõduka raskusastmega - midagi kreisit pole veel tehtud. Eelmine nädal väntasime 23 tundi ratast ja intensiivsus oli suhteliselt madal. Uus nädal peaks siiski tsipa raskem tulema. Enesetunnet on suhteliselt raske treeningute pealt hinnata. Mõni päev on kehv olnud, mõni päev aga hea, kuid üldiselt pigem keskmine. Sellist kergust pole veel tundnud, mis mind varakevadel ja talvel saatis,» lisas ta.

 

«Mäe otsas laagris kükitan kuni 5. juunini ja siis sean teekonna juba Dauphine velotuuri poole, mis algab 7. juunil ja kestab nädala. Edasi 10 päeva laagrit kuskil Itaalia kõrgustes, mis edasi saab...eks paistab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles