Kalev/Cramo otsib pikka ja peab koosolekuid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Aivar Kuusmaa
Aivar Kuusmaa Foto: Margus Ansu

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna hooaja kesine algus sunnib klubi juhte ja mängijaid kriisikoosolekuid pidama ja asjaosaliste jaoks ootamatult nigelast seisust väljapääsu otsima. Täna arutavad klubi juhid olukorda treeneritega, juhendajad aga omakorda mängijatega.


Samal ajal jätkatakse korvi alla tugevduse otsimist. Postimehe andmetel on jäänud pilk peale ühele ameeriklasele, kes viimastel aastatel pallinud mitmes Euroopa ja Aasia liigas ning kelle statistilised näitajad lubavad korralikku taset.

Enne kokkulepete sõlmimist on palluri nime vara avalikustada. Kalevlaste peatreener Aivar Kuusmaa loodab, et täiendus jõuab kohale enne tuleval neljapäeval peetavat Ühisliiga kohtumist Riia VEFiga.  

Seni üritatakse aga juba praegu meeskonda kuuluvaid pallureid avada. Kuusmaa meenutas, et hooaja eel Tallinnas peetud kontrollturniiril nägi ta enda jaoks mõndagi positiivset, ent Balti liiga karikaturniiriks ja kolmapäeval alanud Balti liiga põhiturniiriks oli kõik positiivne kadunud.

«Korvi alla palgatud Robert Krabbendam tundus esimestel treeningutel väga hea, kuid ilmselt pole tal trennis vastas piisavalt tugevaid partnereid, nüüd kui algasid tõsised mängud, on pilt hoopis teine. Kui korvi alt tabada 50-protsendiliselt, kipubki enesekindlus kaduma,» mõtiskles Kuusmaa ning lisas, et ilmselt on meeskonna kehva mängu võimalik selgitada psühholoogiliste probleemidega.

Kuusmaa sõnul pakkus mängijana tohutute kogemustega abitreener Martin Müürsepp välja, et meeskonna koosolekul räägiksid treenerite asemel mängijad. «Mängijatele pole meil etteheiteid – kõik teevad head tööd. Paraku ei näe me platsil seda, mida soovime,» märkis Kuusmaa.

Tagasi üles