Karikafinaal: Paide vutiajaloo tähtsaim mäng, Kalju ei alahinda vastast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn. 18APR15 Jalgpalli Eesti meistriliigas jätkab täiseduga Nõmme Kalju meeskond, kes täna võitis 2:0 tiitlikaitsjat Levadiat. FOTO: ERIK PROZES / POSTIMEES
Tallinn. 18APR15 Jalgpalli Eesti meistriliigas jätkab täiseduga Nõmme Kalju meeskond, kes täna võitis 2:0 tiitlikaitsjat Levadiat. FOTO: ERIK PROZES / POSTIMEES Foto: ERIK PROZES/

Homse karikafinaali eel ütles Paide Linnameeskonna mängija Vjatšeslav Zahovaiko, et kogu Järvamaa on nende taga. Nõmme Kalju keskkaitsja Alo Bärengrub kinnitas, et vastast ei alahinnata.

«Järvamaa elu jääb paariks tunniks seisma! Väga palju fänne tuleb meid toetama. Tahame karikat sama palju kui Kalju. Peame tegema elu mängu!» rääkis Paide väravakütt Zahovaiko.

«Karikamängud on alati erilised ning usun, et tuleb karikafinaali vääriline mäng. Paidet pole kindlasti mõtet alahinnata, tabeliseis ei näita nende kohta midagi ning nad tulevad endast kõik andma,» lausus koondisekogemusega Kalju kaitsja Alo Bärengrub. «Karikafinaali võit tähendaks nii neile kui meile kohta Euroopa liigas ning loodame ilusat ilma ning kõvasti publikut.»

Paide Linnameeskonna peatreener Meelis Rooba kinnitas, et tegemist on Paide jalgpalliajaloo kõige tähtsama mänguga. «Oleme teinud suure töö, et finaali jõuda. Nüüd on jäänud teha veel viimane pingutus. Usun, et meeskond on vaimselt ja füüsiliselt valmis võitlema iga meetri pärast väljakul,» ütles Rooba.

«Laupäevane karikafinaal on meile suurepäraseks võimaluseks võita tänavuse aasta esimene tiitel. Me oleme mänguks hoolega ette valmistunud ning teame, et Paidet ei tasu alahinnata. Eesti kliimas tuleb alati loota ilusat ilma ning tahame publikule ilusat mängu pakkuda,» märkis Kalju juhendaja Sergei Terehhov.

Meeste karikafinaal Tipneri trofeele algab laupäeval kell 16:30 A. Le Coq Arenal. Mängu teenindavad peakohtunik Juri Frischer, abikohtunikud Aron Härsing ja Riivo Stolts, neljas kohtunik Rando Kesküla ning lisakohtunikud Grigori Ošomkov ja Veiko Mõtsnik. Mänguinspektor on Oleg Timofejev.

Eesti hümni esitavad Tallinna Poistekoori lauljad Karl Aleksander Lilje, Lennart Joosep Lumi, Gregor Pank, Jakob Lille ja Leo-Mattias Leete.

Pääsmed karikafinaalile on eelmüügis Piletilevis ja saadaval ka kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles