Schumacheri mänedžer selgitas, miks legendi seisundist nii vähe teada on

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Pärast 2013. aasta lõpus toimunud suusaõnnetust endiselt raskes seisundis voodis lebava vormel-1 legendi Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm selgitas Saksa väljaandele Der Spiegel, miks Schumacheri seisundist avalikkusele nii nappe teateid on antud.
 

Endiselt pole täpselt teada, millised on Schumacheri paranemise väljavaated ja kuidas ta on taastunud rasketest peavigastustest.

 

«Michaelil olid alati väga ranged reeglid ja me töötasime need koos välja. Ta hoidis töö- ja eraelu selgelt lahus ja ei taganenud oma põhimõtetest kunagi. Ta ei lasknud kunagi teha lugusid oma kodust ja tema telefoninumbrit polnud ühelgi ajakirjanikul,» rääkis Kehm.

 

Spiegeli kirjutisest selgub, et fotograafid varjavad ennast pidevalt Schumacheri Šveitsi villa lähedal metsades või kasutavad madalalt lendavaid helikoptereid, et seitsmekordset vormel-1 maailmameistrit pildile saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles