Hispaania klubi peatreener õpetas Leppadele petmist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iruni Bidasoa.
Iruni Bidasoa. Foto: Iruni Bidasoa

Hispaania käispalliklubi Iruni Bidasoa peatreener Fernando Herrero õpetab tema näpunäidete järgi tegutsevatele Risto ja Marius Lepale peale mängutarkuse ka petmist. Jah, te lugesite õigesti.

«Riietusruumis. Koosolek. Treener õpetab nippi,» kirjutab Risto Lepp oma blogis. «Paneb käelabad kokku ja tõstab need ühe põse juurde nagu immiteeriks magamist. Siis selgitab. See salamärk mängu ajal peaks tähendama, et üks meie joonemängijatest peab viskama kaitses pikali ja haiget saamist teesklema. Hakkasin kohe esimesena kõvasti naerma – ei saanud lihtsalt kinni hoida! Treener vaatab ausate silmadega mulle otsa ja ütleb, et peame olema kavalad. Iseenesest pole mõte paha, kui meestel vaja puhata. Kuid ma pole harjunud niimoodi petma. See märk võib tulla, kui oleme poolajal juba ühe time-out`i ära kasutanud ja hapnikulisa vaja. Viimases mängus seda ei kasutatud. Oleks tahtnud näha, kuidas Marius Hollywoodi teeb! Vähemalt sai korralikult naerda.»

Viimases kohtumises viigistas Bidasoa kodus Palma Palma Naranjaga 30:30, kusjuures Risto Lepp eksis mänguaja lõppedes 7 m karistusviskel.

«Naranja kingib kodumängudel igale vastasmängijale koti apelsine (naranja tähendab eesti keeles apelsini). Sinna minnes saan ilmselt tänu «kingitusele» kaks kotti,» viskas Risto Lepp enda üle nalja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles