Martin Laasi ilus nädalavahetus

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Laas.
Martin Laas. Foto: Margus Ansu

21-aastane jalgrattur Martin Laas (pildil) tegi laupäeval lõppenud Tour of Estonia velotuuril ilusad sõidud ja krooniti tuuri üldvõitjaks. Traditsiooniliselt startis suurem osa eestlasi Eesti koondise särgis ja seekord mindi peale päris noore koosseisuga. Selle tõttu polnud sugugi kindel, kas mõni neist suudab esikoha eest heidelda.

Kartused osutusid asjatuks ja pärast Laasi esimest profivõitu reedese Tallinn-Tartu etapi grupifinišis said eestlased päev hiljem Tartu tänavatel suure pundi koos hoidmisega lõpuks kenasti hakkama. Laasil ei jäänud ülemäära palju puudu ka teisest esikohast, kui ta lõpetas viiendana. Etapi võitis itaallane Mattia Gavazzi (Amore & Vita).

«Kõik läks peaaegu ideaalselt. Tiim täitis ülesande hästi ja töötas lõpuni, püüdsime jooksikud kinni. Tartu rajal on teada, et kui osad alguses kõvasti panema hakkavad, läheb neil lõpus raskeks,» rääkis Laas pärast tuuri lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles