15-aastane Eesti ujumislootus püstitas oma 100. Eesti rekordi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kregor Zirk.
Kregor Zirk. Foto: Erakogu

15-aastane Kregor Zirk püstitas Keila Cupil 800 m vabaltujumises uue Eesti rekordi.

800 m vabaltujumist täielikult domineerinud Zirk püstitas sellel aastal juba enda neljanda täiskasvanute Eesti rekordi. Keila Cupil toimunud võistlusel viis ta 800 m vabaltujumise Eesti rekordi esmakordselt alla 8-minuti läbides distantsi ajaga 7.58.78.

Saavutuse teeb märkimisväärseks asjaolu, et rekord paranes ligi 14 sekundit, eelmised rekordnumbrid kuulusid Andres Olviku nimele ajaga 8.12.17.

Enda ajaga püstitas Zirk ka uue Eesti noorte- ja juunioride rekordi. Samuti tähistas Zirk enda rekorditega juubelit, olles nüüd ujunud kokku 100 individuaal erinevate vanuseklasside Eesti rekordit.

Ujumise Spordiklubi noortekoondis püstitas 4x200 m vabaltujumises uue Eesti noorte rekordi. Võistkond koosseisus Kregor Zirk, Sander Paavo, Martin Piilberg ja Tiit Matvejev läbisid distantsi ajaga 7.53.14. Eelmine rekord paranes 8 sajandikuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles