Eestlanna koduklubi tuli Ungaris meistriks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Eestlanna Inna Zlidnis ja Ferencvaros said teist korda penaltiseerias MTK-st jagu ja kindlustasid esimest korda klubi ajaloos Ungari meistritiitli.

Avamängu penaltiseerias võitnud Ferencvaros ei pääsenud ka teisel korral närvidemänguta. Täismängu teinud Zlidnis blokeeris viimase päästerõngana viiendal minutil küll vastaste ürituse, kuid minut hiljem läks MTK siiski kohtumist 1:0 juhtima, vahendas Soccernet.ee.

Eelmisel viiel aastal triumfeerinud MTK edu kaua ei kestnud, 13. ja 23. minutil Ferencvaros vastas. Põnevasse lahingusse kirjutati veel üks pööre kaheksa minutit enne normaalaja täitumist, MTK keeldus mängu viigistamisega tiitlit kergelt loovutamast.

Normaalajale järgnes seega teist nädalavahetust järjest penaltiseeria, kus Ferencvarose neli lööjat palli kindlalt võrku saatsid. MTK eksis esimesel ja kolmandal löögil, seega sai Ferencvaros magusa 4:1 võidu ja kindlustas klubi ajaloo esimese meistritiitli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles